Med bikini och isyxa!

För en vecka sen var jag, på min lediga dag, ute på tur med Emmy! Vi gick till Tarfala, en fjällstuga 8km härifrån, typiskt nog spöregnade det precis varenda en av dessa 8 km... Men det gjorde ingenting för vi hade ryggsäckarna fulla av god mat och sötsaker, som tillsammans med värmen från stugan drev oss hela vägen fram utan problem :) Efter middagen gjorde vi 1 LITER (!) chokladpudding med banan, hallon och vispgrädde. Som tur var träffade vi några andra som också ville ha lite efterrätt :)

Nästa dag packade vi ryggsäckarna igen och begav oss iväg mot DRAKRYGGEN! Det är ett berg, minst lika häftigt som namnet antyder!
Trots att det är augusti fick vi vandra över stora snöfällt och med isyxornas hjälp klättra upp för isiga backar. Med utsikt över både Nord- och Sydtoppen, vackra turkosa jokkar och massor av spännande fjäll, stod vi slutligen på drakens ryggkam och svajade :)
På hemvägen blev det ett litet stopp för dopp i en av Sveriges fem högst belägna sjöar, med det vackra namnet; Svarta sjön!

Dessertbuffé

Vaniljpannacotta med chokladbotten
Salt nötbrownie med mjölkchokladmousse och vispgrädde

Svartvinbärsmoussebakelse med chokladbotten och mörk tryffel
Hallonmousse med vit kladdkaksbotten

RSS 2.0